6.4.2015

7 months behind, 2 left


Tiiän että olin suunnitellu postailla ainakin kerran kuukaudessa, mutta jotain viikko sitte tajusin, että ohops, kaks kiireistä kuukautta on mennykki tässä jo ohi hujauksessa sitten viime postailun! Oon tehny tosi paljo koulua viime aikoina ja meillä on ollu tosi paljo juttuja tehtävänä. En oo edes ottanu kauheen paljo kuvia tässä vähään aikaan, mutta onneks löysin jotain niin että voin näyttää teille edes jotain meidän helmikuusta ja maaliskuusta :)

// I know I had a plan to post at least once a month but about a week ago I just noticed that oh, there has over two busy months passed by already! I've been working on my school a lot lately and we have had so many things to do. I haven't even taken any photos lately but fortunately I found some, so that I can show you guys even something about last two months :) 



Kotikirkon tämä kausi on nyt ohi ja ollaan tosi ilosia, että ollaan saatu olla auttamassa siellä näiden kuukausien aikana :)

// The Finnish Home Church -season is over now and we really have loved to serve there during these months :)

Sitte ollaan tosi kiitollisia, että ollaan saatu mahdollisuus tutustua näihin ihaniin ihmisiin, Naomiin ja Roniin! Ja mä toivon, että tutustutaan vielä paremmin näiden kuukausien aikana, jotka meillä on vielä täällä Pattayalla yhessä jäljellä :)

// And then we have got a great opportunity to get to know this awesome couple, Naomi and Roni! And I hope we'll get to know each other even better during these months we still have left here in Pattaya together :)


Joitaki viikkoja sitte me matkustettiin taas Malesiaan meijän viisumijuttujen takia...

// Some weeks ago we travelled to Malaysia because of our visas again...

Ja kuva kertoo sen, miltä se tuntuu, että meidän täytyy tehä se vielä kerran (kolmas kerta)! Mutta me toivotaan, että se tulee oleen viiminen :D (Tää kuva on aito "Ollaan istuttu ja ootettu suurlähetystössä aivan liian kauan" -kuva)

// And this is how we feel about that we have to do it once more (3rd time)! But we hope it's gonna be the last time :D (this picture is a real "We have been sitting and waiting in the embassy for a too long time" -pic)


Ramita oli meillä kylässä joitakin viikkoja sitte. On niin kivaa, että kaikki siskot asuu nyt samassa maassa nii me voidaan viettää enemmän aikaa yhessä! :)

// Ramita visited us some weeks ago. It's so nice that all the sisters live in the same country now so we are able to spend more time together! :)

Stiiva tuli meille kylään Suomesta yhdeks viikonlopuks ja meillä oli kyllä tosi aktiivinen viikonloppu yhessä :D Oltiin shoppailemassa, ajelemassa vesiskootterilla... Ja syötin tosi paljon ruokaa :D

Stiiva came from Finland to visit us for a one weekend and we had a very active weekend together :D We went shopping, riding a jet ski... And ate a lot of food :D

John GRACE - järjestöstä tuli Pattayalle viikoksi ja niillä oli tosi paljo kaikkia tärkeitä tapaamisia, suunnittelua ja muita juttuja :)

// John from GRACE -organisation came to Pattaya for one week and they had a lot of important meetings, planning and stuff :)

Ja sen viikon jälkeen, jollon John oli täällä, meillä on ollut tämä talo uutta GRACE-kotia varten! Eli Jumala on järjestäny tosi mahtavia ja isoja juttuja tulevaisuutta varten, ja me ootetaan vaan innolla, että mitäs tapahtuu seuraavaks! Mutta ainaski me tullaan asumaan tässä talossa joitaki kuukausia ens syksynä, ennenku kaikki jutut saadaan järjestettyy ja uusi GRACE -koti on valmis alkamaan, ja toivottamaan lapset tervetulleks :)

// And after the week John spent here we have had this house for the new GRACE -home! So God has arranged so awesome things for the future and we really look forward to see what's gonna happen next! But at least we are going to live in this house with our family some months next fall, before all the things are arranged and the new GRACE -home is ready to begin and to welcome the children :)


Kaikki suomalaiset tutut jotka on tullu tänne lomalle on tuonu meille suomalaisia karkkeja ja kahvia. Oikeestaan meillä on ollu jääkaapissa koko ajan ainaski enemmän ku yks suklaalevy!

// All the Finnish friends that have come here on holiday have brought us Finnish sweets and coffee. Actually we have had that Fazer chocolate in our fridge all the time more than one chocolate slab! 

Sitte tässä on yks hauska juttu: Joskus ku ollaan menty jollekki kylään, ollaan viety niille suomalaista suklaata ja mietitty, että raaskitaanko tehä niin vai ei. Mutta joitaki päiviä sen jälkeen me ollaan aina saatu lisää jostaki :D Jumala on oikeesti siunannu meitä näillä, ehkä Hän on aatellu, että meille on liian vaikeeta elää ilman Fazerin sinistä :D

// And then there's one funny thing: Sometimes when we have gone to visit someone, we have taken Finnish chocolate for them and thought if we dare to do that or not. But some days after that we have always got some more from somewhere :D God has really blessed us, maybe He has been thinking that it's too hard for us to live without Fazer chocolate :D 


Pääsiäinen me vietettiin Mae Phimissä :)

// We spent the Holy Week in Laem Mae Phim :)

Alina oli huolehtinu meidän talon pääsiäiskoristelusta... :)

// Alina had taken care of our house's Easter decorations... :)


... Ja nää on mun suosikit! Erityisesti noi viis ruohoa tuon linnun selässä :D

// ... And these ones are my favorites! Especially the five grasses on the back of the bird :D

Alina oli niin pettyny ku se tajus, ettei se pääse virpomaan tänä vuonna... Mutta se oli viimein oikein onnellinen, ku se sai käydä virpomassa meidän omalla ovella neljä kertaa, ja me kaikki annettiin jotain sen koriin :D

// Alina was so disappointed when she realised she can't do this Finnish tradition this year (Children walk from door to door in their neighborhood, wearing funny clothes and wishing good Easter to everyone, and then people give them some sweets). But she was very happy when she did that for four times at our own door and we all gave something to her basket :D


Iskän 41v-synttärit oli maanantaina, ja juhlimisen jälkeen ajettiin takasin Pattayalle :)

// It was daddy's 41-birthday on Monday, and after celebrating we rode back to Pattaya :)






On enää seittemän viikkoa jäljellä siihen ku palataan Suomeen kesäks! Aika on menny niiin nopeesti! Mulla on vielä monia koulujuttuja, mitä ennen sitä on tehtävänä, mutta silti kyllä tuntuu tosi kivalta, että kohta ollaan lähössä :) Siunattua huhtikuuta kaikille <3

// There are only seven weeks left before we'll go back to Finland for the summer! Time has flied so fast! I still have many school things to do before that but it really feels very nice to be going back soon :) Have a blessed April everyone <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti